Läger 2018

Läger med tema kommunikation & variation!

 

4 dagars läger med tema kommunikation.

 

Under dessa 4 dagar kommer man få möjlighet att få prova på lite olika grenar inom western, markträning så som ledarskaps övningar samt lastning, bomträningar & tömkörning. En genomgående tråd kommer vara kommunikation då vi tycker att oavsett disciplin du rider är kommunikation en grund att ha med sig då blir också ridning mycket roligare.

Vi kommer också prata utrustning och man kommer att få möjligheten att prova olika typer av utrustning så som olika typer av bett och träns/bettlöst och även westernsadel.

Vi kommer också se på olika övningar som passar just era hästar. Vi ser till individen och kommer försöka hitta ett bra upplägg för er och er häst.

 

Vissa träningar kommer vara gruppträningspass och vissa privat lektioner. Vi kommer varva med teoripass också.

 

Nytt för i år är att vi kommer bjuda in lite gästtränare/domare i olika discipliner. Liten överrasknings clinic kommer vi ha den 18/8.

 

I priset ingår 2 ridpass om dagen samt lunch. Vi kommer sista kvällen anordna en liten grillfest.

Detta är ett dagridläger men vi ser över möjligheten att man kan stanna kvar efter grillningen, då kommer naturligtvis frukost ingå dagen efter.

Hästarna däremot kommer få möjligheten att stanna över hela lägret och i priset ingår även hö till dem.

 

Vi kommer ha möjlighet att ta emot max 6 st deltagare annars känner vi inte att det blir någon kvalité vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt under dessa dagar.

 

Det kan eventuellt finnas möjlighet att hyra häst av oss om någon önskar. Då tillkommer 1000 kr för hyra av häst.

 

Pris för dessa 4 dagar - 4000kr

 

Anmälan görs till info@stewartranch.se

I anmälan anger du ditt namn, adress, telefon och mail.

 

En anmälningsavgift om 500kr kommer faktureras vid anmälan denna berättigar dig till en plats på lägret denna avgift betalas inte tillbaka vid avbokning. Resterande kommer att faktureras i slutet på juni. Efter 1/7 är anmälan bindande.

 

Välkomna!