Anna

Lite om Anna

Anna heter jag och jag är adopterad från Indien. Kom till Sverige när jag var 8 månader. Jag är född 1978, så ni får själva räkna ut min ålder. Jag är uppvuxen i Nol inte långt i från där jag bor idag. Jag har alltid gillat hästar och detta är väl mest pågrund av mina morföraldrar. De hade travhästar i många många år, jag tror morfar köpte sin första häst på 40-talet och sedan har han haft hästar ända till han gick bort år 2000.


Jag bodde i stort sett hos mina morföräldrar när jag var lite bara för att umgås med hästarna och när jag var 7 år hyrde mamma och pappa en enlivs lite ponny till mig. Det var den jag lärde mig galoppera på och det var på den jag åkte av första gången på. Den tyckte att om jag gått den här vägen en dag så kan jag gå den vägen alla dagar.

En dag så var min morbror på besök från dalarna och han tyckte att jag ska följa med dig ut Anna. Sagt och gjort han cyklade och jag red, den lilla envisa ponnyn var även lat och ville tillslut inte gå, det slutade med att min morbror plockade gräs som han satte på pakethållaren och sedan fick han minsann cykla! Och jag som inte ens hade lärt mig att galoppera skrek av förtjusning och bara ville att det skulle gå fortare och fortare. Min morbror cyklade aldrig med mig mer undra varför ;O)


När jag var 10 år tyckte min morfar att det var dags att skaffa en häst till mig. Den 10 december 1988 kom han hem, min lille arab Danfas som då var 6 månader. Jag hade sett honom en gång tidigare och då var han 3½ månad och vi hade då åkt ner till stuteriet i Blekinge och tittat på honom. Danfas finns kvar än i dag och ni kan läsa mer om honom på hans sida.


Året jag skulle fylla 18 träffade jag Garry och vi har hållt i hop sedan dess. Nu har även han börjat med hästar så att vi har ett gemensamt intresse och är ute och rider tillsammans.


Ja...nåt mer att berätta...kommer inte på nåt nu, men när jag gör så uppdaterar jag sidan.