JJ's Tinkerbelle

JJ's TinkerbelleTjabba Hallå Allihopa!


Här är jag, den sötaste lilla tjejen på denna jord! Så säger min husse ialla fall och jag tror honom :O)

JJ's Tinkerbelle var namnet och jag är född år 2000 och är skäck. Jag är korsning mellan Paint som ni ser på min färg och New Forest som ni upptäcker i mitt temperament. Man kan kalla mig en Pinto också.


Matte säger att jag är bortskämd av husse men det tror jag inte så mycket på. ;O)


Vi är 9 st helsyskon i min familj och alla börjar på JJ's och det har vi efter pappa som heter JJ's Barred King, mamma heter La Manga. Jag döptes först till JJ's Tingeling men eftersom alla mina syskon har utrikiska namn så tyckte husse att jag också skulle ha det och då blev det Tinkerbelle istället. Inte för att någon kallar mig det, jag har massa andra namn. Men det är väl som dem säger - Kärt barn har många namn!


Husse köpte mig våren 2002 och då var jag 1 år och 9 månader, när jag sedan fyllde 2 år på hösten fick jag börja följa med ut på ridturer på släp efter Danfas. Det var roligt att vara med de stora hästarna. Sedan våren det året jag skulle fylla 3 så fick jag åka i väg till Tommy Bäcklund och bli skolad på westernvis och det var en upplevelse.


Jag har hunnit vara med på några tävlingar och det tycker jag är kul. Husse och jag brukar ta långturer och det är mysigt, ett par timmar i skogen när solen skiner är alltid kul. Får man också galoppera lite då och då så är det bara toppen.