Familjen Mogren
Lovisa & Långåsens Casablanca


Tiffany & Marcello

Familjen Mogren & MarcelloStewart Ranch – ett fantastiskt hästställe i en underbar miljö med otroligt trevlig och proffsig personal.


Sommarlägret 2017 var otroligt bra där Anna på ett fantastiskt pedagogiskt sätt förklarade hur viktigt det är att kommunikationen mellan häst och ryttare fungerar bra först på marken för att sedan få med sig det upp på hästryggen.


Bomträningarna under hösten har varit toppenbra där både ryttare och häst får tränas igenom ordentligt. Där Anna lär ut att man måste rida häst, inte bara åka häst.


Anna har en förmåga att se vad som inte fungerar, påpeka fel och brister på ett förståeligt sätt, förklara vilka förändringar man ska göra samt varför och sedan följa upp och berömma.


Stewart Ranch ordnar sadelprovningar. Där fick vi hjälp med utprovning av ny hoppsadel samt justering av dressyrsadel på ett otroligt proffsigt sätt.


Vi har också varit på Ranchen när de haft Kiropraktor Lisa-Ann Carlsson där.

Och att få en genomgång av hästen, lösgöra spänningar/låsningar och få tips på hur man ska stretcha och ge hästen massage var fantastiskt.


Vid löshoppningen som Ranchen anordnade fick hästarna på ett lekfullt sätt hoppa av sig och på Hoppclinicen i samarbete med Linda Heed lärde sig ryttarna hur viktigt det är med rätt ridväg in på hinder m.m.


Min dotter Tiffany har lärt sig otroligt mycket på Stewart Ranch och säger själv att hon lärt sig mer denna sommaren/hösten än hon gjort på sina 8 år i ridskola :)