PRIVATLEKTION-SR

TJÄNSTER

TRÄNA
PRIVATLEKTION PÅ STEWART RANCH

TRÄNING


Du är välkommen att boka privatlektion för Anna Stewart på anläggningen i Sannum. Anna rider själv mestadels dressyr men har erfarenhet från flera dicipliner. Hon har utbildningar och certifieringar inom ungdomsutbildning, ridteknik, ledarskap, VBR (vitalbalance riding), naturalhormanship och flera grenar inom westernridning samt utbildad banbyggare.

Som bouns har Anna förutom stor egen kunskap och erfarenhet dessutom ett stort kontaktnät för anpassninga av utrustning, träning och hälsa för din häst.

ANLÄGGNING


Stewart Ranch ligger i Sannum i NOL. På anläggningen finns en mindre ridbanan med underlag i bästa kvalitet och en kort promenad bort finns tillgång till ridhus.

Stewart Ranch

Vi har ett sammansatt TEAM för att täcka alla aspekter av djurens hälsa och utbildning

OLIKA SÄTT VI KAN HJÄLPA DIG MED TRÄNING:

DRESSYR


Anna tränar själv dressyr för Rose Mathisen. 
Anna som tränare har en tydlig pedagogik och arbetar gärna med mål och del mål för ett upplägg med hästens välmående och upplevelse i fokus kombinerat med er samverkan. En tydlig kommunikation och en stark relation som grundsten för ridning med glädje och framgång oavsett nivå och mål.

HOPPNING


Även om eget fokus numera är dressyr har Anna stor erfarenhet som hoppryttare och började sin hästresa på just hoppbanorna.

Anna som tränare har en tydlig pedagogik och arbetar gärna med mål och del mål för ett upplägg med hästens välmående och upplevelse i fokus kombinerat med er samverkan. En tydlig kommunikation och en stark relation som grundsten för ridning med glädje och framgång oavsett nivå och mål.

LASTNING


Om man har uttrycket lastproblem så följs det strax av "Kontakta Anna Stewart, hon är bäst".
Anna har ett starkt upplägg befäst i en stark teoretisk kunksap kombinerat med stor erfarenhet. Hon är "the go to person" när det gäller lastning av häst. Om du inte tror oss?! Fråga någon i din närhet!

NH


Natural Horsemanship - Naturlig hästhantering kan vi prata länge om men grunden handlar om att utgå från hur hästar kommunicerar med varandra och hur deras instinketer och gruppdynamic ser ut. Vi tränar på att kommunicera med hästen på hästens språk för att den ska förstå vad du begär att den ska göra. Vi startar vår NH-träning på marken men den har du stor fördel av även när du sen sätter dig i sadeln.

BOMTRÄNING


Styrka för dig i din sits. styrka för din häst i sina muskler men också i koordination och flexibilitet. Att arbeta med bommar är aldrig fel oavsett vilken diciplin eller nivå du verkar på. Det är dessutom väldigt roligt och kan göra i oändliga kombinationer.

WESTERN


För dig som är lite mer inriktad på western ridningens olika grenar eller för dig med skogsmullen, dressyrhäst eller hopphäst som bara vill prova på. Har du det brinnande intresset eller bara är nyfiken är du välkommen att boka tid för träning hos oss. Vi kan finslipa detaljer eller ge dig en introduktion till sporten och en rolig träningsform.

PRVA PÅ EXCA


...