TILLRIDNING

TJÄNSTER

TRÄNA
TILLRIDNING/INRIDNING/TRÄNING 

UPPLÄGG


Under sen vår till tidig höst har vi möjlighet att ha din häst hos oss på Stewart Ranch.
Vi kan hjälpa dig med inridning, problemlösning, tillridning och träning. Din häst får tillgång till en av våra hagar med eller i anslutning till kompisar. Vi lägger upp en träning på rätt nivå och med ett tydligt mål. Du väljer själv om du vill delta vid träningstillfällena. Vid avslutat samarbete görs alltid en tydlig överlämning för att ni skall kunna fortsätta arbetet när ni kommer hem.

FILOSOFI


Vi lyssnar på dina önskningar och mål men utgår alltid från hästens välmående och arbetar tålmodigt med att sträva mot målet. Vi ger aldrig hästen en uppgift den inte har förutsättningarna att den kan klara av.

Stewart Ranch

Vi har ett sammansatt TEAM för att täcka alla aspekter av djurens hälsa och utbildning

OLIKA SÄTT VI KAN HJÄLPA DIG MED DIN HÄST:

INRIDNING


Har du en unghäst du vill ha hjälp att rida in så är du välkommen till oss på Stewart Ranch. Vi tar fram en plan tillsammans och du kommer med din häst till anläggningen för att påbörja träning. Vi kan ha ett kortare samarbete men vi ser gärna ett fortsatt arbete tillsammans för att skapa samverkan mellan dig och din häst.

PROBLEMLÖSNING/TILLRIDNING


Har ni ett problem i hantering eller ridning så kan vi hjälpa er under en längre tid under perioden vår-höst. Vi välkommnar din häst och arbetar med den enskilt eller tillsammans med dig. Vi utgår alltid från hästens välmående och lägger alltid upp en plan med ett tydligt mål tillsammans med dig. Vid behov anlitar vi andra i vårt team för att skapa rätt förutsättningar för din häst att göra det vi kräver av den. Detta sker alltid i samråd med dig som hästägare. Vi kan hjälpa dig med en rad olika problem. Välkommen med din fråga till oss!

TRÄNING/UTBILDNING


Har ni ett mål ni har svårt att nå ensamma så kan vi hjälpa er. Tillsammans gör vi upp en realistisk plan för vad vi vill åstadkomma och hur arbetat med er häst ska se ut. Vi ser gärna att man deltar själv i träningen vid några tillfällen och är noga med en tydlig överlämning.

Du är alltid välkommmen att lämna hästen hos oss för träning med endast överlämning eller delta mer aktivt. Vi hjälper dig med att vidareutbilda din häst och följer gärna upp träningnen med dig efter avslutad vistelse hos oss.