UTRUSTNING

TJÄNSTER

HJÄLP MED
UTRUSTNINGSANPASSNING

FILOSOFI


Utrustningen får aldrig vara orsak till smärta, tvång eller begränsade rörelser.

"LESS IS MOORE"

Vi strävar efter att använda så lite utrustning som möjligt men med så bra resultat som möjligt. Utrustningen ska inte bara vara anpassad mot din häst, den ska också vara anpassad mot dig!

UPPLÄGG


Vi hjälper dig testa, prova och hitta den utrustning som skapar störst möjlighet för er som ekipage att utföra det ni vill. Delta i våra kurser och clinics eller få en individuell rådgivning.

Stewart Ranch

Vi har ett sammansatt TEAM för att täcka alla aspekter av djurens hälsa och utbildning

UTRUSTNING SKA VARA ETT HJÄLPMEDEL

ALLMÄN


Stewart Ranch kan hjälpa dig med rådgivning kring din utrustning. Detta kan ske i samband med problemlösning, träning eller clinic.

Vi kan hjälpa dig med alla hästens utrrustning och använda våra kontakter för att ge dig en anpassad utrustning som passar både dig och din häst.

SADEL


Vi kan hjälpa dig med din sadel på olika sätt. Du kan delta i våra VBR-kurser eller boka in dig på våra möten med Svenljunga Sadelmakeri eller använda Stewart Ranch egen Anna Stewart för rådgivning

BETT


Måste man köpa ett bett för flera tusen kronor för att använda det en gång och sedan behöva sälja det med ekonomisk förlust? Vi hoppas vi kan hjälpa dig att hitta rätt bett utan att detta sker. Vi ställer frågor om hästens temperament, historik och betende men även om ryttarens mål och upplevda problem för att hitta ett bett båda parter trivs med och kan hantera. Bettet ska vara bevämt och anpassat till hästen men också efter ryttarens nivå och utbildning. Efter teoretisk plan har vi ett stort urval bett man kan prova praktiskt på plats.

UTRUSTNING FRÅN VÅRT TEAM


I vårt Team har vi distributörer och tillverkare av olika produkter för häst. Vi har alltifrån utrustning för tömkorning, sadlar till små distanser för optimerad postion i sadeln. Ta kontakt med oss på Stewart Ranch eller besök vår butik.