NH

TJÄNSTER

TRÄNA
NH & LEDARSKAP

FILOSOFI


Vad måste vi som människor tänka på och hur måste vi agera för att våra hästar ska förstå vad vi förväntar oss av dem. Hur kan vi skapa ett förtroende som gör oss till den trygga zonen där hästen inte behöver vara spånd och uppmärksam på omgivningen för att ta till flykt vid minsta skymt av fara. Hur kan vi ändra vårt beteende för att våra älskade fyrfota ska förstå oss bättre och våga lita på oss.


UPPLÄGG


Vi tränar från marken med att ta platsen som ledare och skapa en zon där hästen kan slappna av. Vi arbetar med:

  • Repgrimma

  • Ledrep
  • Flagga
Stewart Ranch

Vi har ett sammansatt TEAM för att täcka alla aspekter av djurens hälsa och utbildning

OLIKA SÄTT VI KAN HJÄLPA DIG MED NH:

PRIVATLEKTION:


Du kan välja att komma till oss på Stewart Ranch eller så kommer vi till er. Vi erbjuder grundutbildning men kan även bygga vidare på den i flera steg. Vi har även duktiga tränare vi anlitar för egna clinics hos på Stewart Ranch där man kan välja att delta.

GRUPPTRÄNING:


Är ni flera som vill träna kan vi boka tid för gemensam aktivitet. Vi vill att man är minst 3 stycken deltagare. Maxantalet är satt till fem deltagare för att alla ska få tid för personlig hjälp. 

CLINIC:


Föreläsning och praktiskt visning av Nh-täning. Vi kan visa våra egna hästar inför publik eller träna en grupp från föreningen/anläggningen. Deltagare i gruppträningen betalar vanlig avgift och publik betalar inträde för att få ta del av utbildningen.