SADELMAKERI

TEAMET

SADELTILLVERKARE/ANPASSARE SVENLJUNGA SADELMAKERI

ERFARENHET


Svenljunga Sadelmakeri har anor sedan tidigt 1900-tal och levererar produkter till kunder i hela landet. Vi utför allt från traditionell tillverkning av seldon, lagningar och omstoppning av sadlar, försäljning av sadlar och sadelinprovning.

ERBJUDANDE


Vi säljer sadlar av flera olika märken och modeller bl.a. hopp- och dressyrsadlar till både stor häst och ponny samt islandssadlar. Här kan du se ett urval av de sadlar vi för. Kontakta oss så bokar vi ett besök. Vi tar med oss flera sadlar till ditt stall och provar tillsammans ut en sadel som passar din häst och som du trivs att rida i.

SAMARBETE

Svenljunga Sadelmakeri kan bokas till Stewart Ranch för sadelprovning. De har flera modeller och anpassar på plats.

Stewart Ranch

Vi har ett sammansatt TEAM för att täcka alla aspekter av djurens hälsa och utbildning

EN VIKTIG PUSSELBIT

Sadelutrpovaren/anpassarens bidrag till helheten.


För att kunna prestera behöver vi veta att hästen inte är begränsad utav sin utrustning utan att kroppen har möjlighet att röra sig som den ska.

Sadelutprovare- och anpassare från Svenljunga Sadelmakeri bidrar till Teamet med försäljning, utprovning och anpassning av sadlar som är en viktig del för hästens hälsa och välmående. De hjälper oss att säkerställa att hästen inte är begränsad eller förhindrad att göra det du kräver av den. 

När du kommer till Stewart Ranch kan vi med hjälp av Svenljunga Sadelmakeri ta fram den bästa utrustningen för just din häst. Vi vill aldrig att utrustningen vi lägger på hästen ska skapa problem, skador eller värk eller förhindra hästen utför det vi ber den om.

Svenljunga Sadlemakeri är en del av teamet som arbetar med sadelutprovning- och anpaasning för hälsa och välmående hos både dig och dina djur.