PROBLEM

TJÄNSTER

HJÄLP MED
PROBLEMLÖSNING

FILOSOFI


Det finns inget elakt i en häst.
Det finns osäkerhet, det finns smärta och det finns trauma men inte ondska.
Det utgåt vi från när vi tar oss an en problematik. Vi börjar på basic och analyserar varför problematiken finns. Vi tittar på kroppen, utrustningen, relationen och betendet och tillsammans med er ta vi fram en plan med hästens hälsa i fokus för att hjälpa er lösa problemet.

TEAMET


Vi börjar med egen kunskap och erfarnhet men kan alltid koppla in medlemmar i teamet för att vidare hjälpa din häst och dig. Vi har bra samarbeten med både fokus på hälsa, utrustning och träning.


Stewart Ranch

Vi har ett sammansatt TEAM för att täcka alla aspekter av djurens hälsa och utbildning

VI VILL HJÄLPA DIG MED VARFÖR

KONTAKTA OSS


Problem som kan uppstå mellan häst och människa kan dels se ut på så många olika sätt men också grunda sig på så många olika faktorer.

Vi vill förstå vad som orsakar problemet för att kunna arbeta med det. Vi har stor egen erfarenhet och kunskap på Stewart Ranch men har också ett stor kontaktnät inom många olika aspekter av hästens hälsa och välmående. För det anser vi är grunden.

Vi vill inte ställa krav på din häst som den kanske inte är fysiskt eller psykiskt förmögen att klara av.

Har du ett problem med din häst för att den har ont, för att den inte förstår dig eller för att den är förhindrad att göra det du ber den om? Oavsett vilken diciplin eller nivå ni befinner er på vill vi arbeta för en samverkan mellan er!

Vi vill hjälpa er lägga grunden för en stark relation och en rak kommunikation för att ni skall kunna prestera tillsammans!