Sammy

Sammy
Hej på er


Beloved Frej den 1:a e mitt namn men kallas nu Sammy, varför det undrar ni säkert då...

Jo för Frej låter mycket som Nej så det blev lite förvirring och jag fattade ingenting. Så matte och husse bytte ganska snart ut Frej mot Sammy.


Jag är en vit schäfer och är född i maj 2008 så nu får själva räkna ut hur gammal jag är. Jag kommer ifrån Landvetter där jag bodde ett kort tag.


Min förra matte och husse hade mindre hundar, de kallas chihuahua jag tyckte de var superkula men min matte tyckte inte om när jag försökte leka med dom. Konstigt tyckte jag. Jag försökte använda mina tassar och säga kom igen nu grabbar men de sprang iväg och gömde sig. Oförskämda tyckte jag


Men innan jag kom dit så kommer jag långt härifrån. Norrland kallas det. Det är kallt där men jag kommer inte ihåg så mycket av det för jag åkte därifrån innan det hann att bli jättekallt.

Nu är jag i alla fall här och har fått flytta in med 2 större vovvar och jag kan ju bara säga att Sessan inte alla gånger är snäll mot mig, hon säger hela tiden hur jag ska bete mig. Vad jag får göra och inte göra. Och ibland tar hon mig i örat. Undrar om det är för jag inte alltid lyssnar?

Sedan har jag min polare Zumo, men han orkar inte med mig alla gånger. Han säger att jag är för på och jag inte förstår att man ska visa hänsyn till de äldre. Det har jag inte lärt mig , måste man det?? Han blir i alla fall och lite arg på mig när jag inte gör som han säger.


Nu har i alla fall min nya husse planer för mig. Han tycker jag ska lära mig att jaga kor. Inget jag känner mig jättemanad till. E nog inte riktigt min grej.


I alla fall jag har varit här sedan den 30/9-08 och jag har varit med om så mycket så varje kväll när jag kommer in så stensomnar jag på golvet och ingen kan väcka mig.


Hej så länge!