Zumo

Zumo


30/4-2002 - 30/12-2013Dagen innan nyårsafton 2013 fick Zumo somna in. Vi hittade en tumör i halsen på honom. Vi saknar vår Goof ball jättemycketHej hopp Zumo heter jag, men även kallad goofball. Har alltid undrat varför men jag tror att det beror på jag är lite flummig i bland. Men jag spelar ju bara...för då får man godisar ;O)


Jag är en blandning av shcäfer/rottis/flat coated retriver. Jag är också svart och är född 2002 vilket gör att jag börjar bli till åren.


Jag kommer från Borås och sen jag kom hit så försvann mitt koppel, här används tydligen inte sånt och jag har bara sett det ett fåtal gånger liggande och drällandes.


Min huskamrat Sessan visar mig hur saker och ting ska vara men jag lyssnar bara med ett halvt öra. Det roliga är när hon blir arg på mig och jagar mig för jag springer så fort så hon hinner inte alltid med och då får jag visa att jag är snabbare än henne.

Sammy den yngre spoolingen som kommit hit han är ganska jobbig faktiskt. Han försöker leka varje dag men det är inte riktigt min grej. Jag gillar att strosa om kring själv och bara vara.


Jag gillar de där lite större fybenta djuren men matte och husse alltid säger att jag måste flytta på mig så att jag inte är i vägen och blir sparkad, jag leker ju bara. Den gule hästen är min bästa vän. Han är lika goofy som jag.


Hej så länge!